[IT Beheer Wageningen]

IT Beheer

Wageningen

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Wageningen]

De beste zorg voor uw IT, gewoon in Wageningen

Natuurlijk wilt u de beste support voor uw IT-systemen. Maar tegelijkertijd is het wel zo prettig als uw IT-beheerder in de buurt zit. En snel kan langskomen als het nodig is. Met medewerkers die uw organisatie kennen, en weten wat er speelt. Solvisoft is de IT-beheerder in de omgeving van Wageningen die u elke dag ondersteunt bij het realiseren van uw ambities.

Stel uw bedrijfscontinuïteit zeker

U kunt geen dag zonder IT. Daarom waakt Solvisoft 24/7 over de continuïteit van uw werkprocessen. Met geavanceerde monitoringssoftware controleren we op afstand de prestaties en capaciteit van uw IT-systemen. Laat performance-problemen, dataverlies of uitval geen gevaar vormen voor uw business continuity.

Eén aanspreekpunt voor uw IT-beheer

Zonder IT ligt het werk stil. Als zich een probleem voordoet met servers, netwerk of werkstations wilt u dus direct geholpen worden. Bij de helpdesk van Solvisoft heeft u uw eigen contactpersoon. Iemand die uw bedrijf en de IT-systemen kent en direct aan de slag gaat met een snelle en adequate oplossing. Ook voor vragen over uw IT-beheer of voor advies over het optimaliseren van uw systemen kunt  u natuurlijk terecht bij onze supportdesk.

Optimale prestaties met pro-actief IT beheer

Van Solvisoft mag u meer verwachten dan alleen het draaiend houden van uw ICT systemen. Solvisoft zorgt dat de inrichting en prestaties van uw netwerk nauwkeurig zijn afgestemd op de werkprocessen in de organisatie. Met IT-beheer, hosting en advies ondersteunen we u bij een optimale inzet van pc’s, servers, netwerk, databases en software.

Zo zorgt Solvisoft voor IT-beheer zonder zorgen:

  • Alle zakelijke IT-diensten onder één dak
  • Volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand
  • Snel ter plekke bij uw bedrijf in Wageningen
  • Geen zorgen over uw IT met 24/7 bewaking op afstand
  • Persoonlijke support met een vast aanspreekpunt
  • Proactief advies en ondersteuning voor optimale prestaties van uw systemen

 

Wist u dat Solvisoft tevens specialist is in E-Commerce oplossingen voor Handel- en Productiebedrijven? Meer informatie over B2B webshops op maat? Neem contact op.

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op