[IT Beheer Varsseveld]

IT Beheer

Varsseveld

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Varsseveld]

Alle IT-diensten bij één partij

Solvisoft is een full-service IT-dienstverlener. We bieden niet alleen server-beheer en werkplekbeheer, maar we kunnen u ook ondersteunen met cloud-oplossingen, online backup, disaster recovery-oplossingen, IT scans en Office 365. We zijn gespecialiseerd in Microsoft- en vmware-omgevingen. Solvisoft staat klaar voor ondernemers in Varsseveld, welk IT-vraagstuk u ook heeft, met alle diensten onder één dak.

Otzorg uw IT-beheer

Solvisoft bewaakt uw IT-systemen continu op afstand. Met geavanceerde monitoringsoftware houden we voortdurend een oogje in het zeil. Presteert uw systeem optimaal? Is er voldoende capaciteit? Is alle software up-to-date? Zo voorkomt u uitval, of verminderde prestaties en weet u elke dag zeker dat u kunt vertrouwen op uw IT-systemen. En als er toch een keer iets mis gaat, is het vaak al opgelost voordat u er iets van merkt.

Eén aanspreekpunt voor uw IT-beheer

Zonder IT ligt het werk stil. Als zich een probleem voordoet met servers, netwerk of werkstations wilt u dus direct geholpen worden. Bij de helpdesk van Solvisoft heeft u uw eigen contactpersoon. Iemand die uw bedrijf en de IT-systemen kent en direct aan de slag gaat met een snelle en adequate oplossing. Ook voor vragen over uw IT-beheer of voor advies over het optimaliseren van uw systemen kunt  u natuurlijk terecht bij onze supportdesk.

Optimale prestaties met pro-actief IT beheer

Van Solvisoft mag u meer verwachten dan alleen het draaiend houden van uw ICT systemen. Solvisoft zorgt dat de inrichting en prestaties van uw netwerk nauwkeurig zijn afgestemd op de werkprocessen in de organisatie. Met IT-beheer, hosting en advies ondersteunen we u bij een optimale inzet van pc’s, servers, netwerk, databases en software.

Waarom ondernemers in Varsseveld kiezen voor IT-beheer door Solvisoft:

  • Full service IT-beheer voor een vast bedrag per maand
  • Professionele ondersteuning op afstand en op locatie
  • Proactieve bewaking van prestaties en capaciteit van uw systemen
  • Vaste helpdesk-medewerkers die bekend zijn met u, uw bedrijf en uw IT-omgeving
  • Advies en evaluatie van uw IT-omgeving op basis van trends en ontwikkelingen

 

Wist u dat Solvisoft naast IT-Beheer ook specialist is op het gebied van E-Commerce voor Handel- en Productie bedrijven? We gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op