[IT Beheer Tiel]

IT Beheer

Tiel

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Tiel]

De beste zorg voor uw IT, gewoon in de buurt van Tiel

Natuurlijk wilt u de beste support voor uw IT-systemen. Maar tegelijkertijd is het wel zo prettig als uw IT-beheerder in de buurt zit. En snel kan langskomen als het nodig is. Met medewerkers die uw organisatie kennen, en weten wat er speelt. Solvisoft is de IT-beheerder in de omgeving van Tiel die u elke dag ondersteunt bij het realiseren van uw ambities.

Pro-actief IT-beheer in Tiel

Solvisoft bewaakt uw IT-systemen continu op afstand. Met geavanceerde monitoringsoftware houden we voortdurend een oogje in het zeil. Presteert uw systeem optimaal? Is er voldoende capaciteit? Is alle software up-to-date? Zo voorkomt u uitval, of verminderde prestaties en weet u elke dag zeker dat u kunt vertrouwen op uw IT-systemen. En als er toch een keer iets mis gaat, is het vaak al opgelost voordat u er iets van merkt.

Uw vaste contactpersoon voor IT-support

In plaats van met de Windows helpdesk belt u natuurlijk liever met een IT-beheerder in de buurt van Tiel die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Uw vaste contactpersoon kent uw situatie en gaat direct aan de slag om een adequate oplossing te bieden. Zo kunt u meteen weer aan het werk. Heeft u vragen of wilt u advies over ICT uitbesteden? Ook dan staat onze supportdesk voor u klaar.

IT-beheer in Tiel dat uw ambities ondersteunt

IT-beheer is meer dan software updates en het trouble shooten bij problemen. Solvisoft werkt op de achtergrond voortdurend aan het optimaliseren van uw systemen. We houden de prestaties en capaciteit van uw IT-infrastructuur op peil, en zorgen dat uw werkzaamheden steeds optimaal worden ondersteund. Met proactief IT-beheer en advies op maat zorgen we dat uw systeem altijd klaar is om uw ambities waar te maken.

Full service IT-beheer voor een vast bedrag per maand, met o.a.:

  • IT-beheer volgens de hoogste standaarden, gewoon in de buurt van Tiel
  • Compleet beheerpakket met hosting, virtualisatie, beveiliging, backup management, monitoring en krachtige webshop-software onder één dak
  • 24/7 monitoring en bewaking van uw systemen op afstand
  • Proactieve ondersteuning voor optimale inzet van uw IT-systemen
  • Uw persoonlijke aanspreekpunt voor support en advies

 

Kijk voor meer informatie ook eens bij Hosting en Beheer of neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op