[IT Beheer Huissen]

IT Beheer

Huissen

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Huissen]

Al uw IT-diensten onder één dak 

Solvisoft is een full-service IT-dienstverlener. We bieden niet alleen server-beheer en werkplekbeheer, maar we kunnen u ook ondersteunen met cloud-oplossingen, online backup, disaster recovery-oplossingen, IT scans en Office 365. We zijn gespecialiseerd in Microsoft- en vmware-omgevingen. Solvisoft staat klaar voor ondernemers in Huissen, welk IT-vraagstuk u ook heeft, met alle diensten onder één dak.

Continue IT-beheer

Solvisoft bewaakt uw IT-systemen continu op afstand. Met geavanceerde monitoringsoftware houden we voortdurend een oogje in het zeil. Presteert uw systeem optimaal? Is er voldoende capaciteit? Is alle software up-to-date? Zo voorkomt u uitval, of verminderde prestaties en weet u elke dag zeker dat u kunt vertrouwen op uw IT-systemen. En als er toch een keer iets mis gaat, is het vaak al opgelost voordat u er iets van merkt.

Uw persoonlijke supportdesk

Belt u bij computer problemen de Windows helpdesk? U wordt natuurlijk liever direct geholpen door iemand die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Bij Solvisoft hebben onze klanten een vast technisch aanspreekpunt. Deskundige professionals die uw situatie kennen en direct een adequate oplossing kunnen bieden. Met hulp op afstand of ter plekke in Huissen, zodat u meteen weer aan het werk kunt.

Optimale prestaties met pro-actief IT beheer

Van Solvisoft mag u meer verwachten dan alleen het draaiend houden van uw ICT systemen. Solvisoft zorgt dat de inrichting en prestaties van uw netwerk nauwkeurig zijn afgestemd op de werkprocessen in de organisatie. Met IT-beheer, hosting en advies ondersteunen we u bij een optimale inzet van pc’s, servers, netwerk, databases en software.

Full service IT-beheer voor een vast bedrag per maand, met o.a.

  • IT-beheer volgens de hoogste standaarden, gewoon in de buurt van Huissen
  • Compleet beheerpakket met hosting, virtualisatie, beveiliging, backup management, monitoringen en krachtige webshop-software onder één dak
  • 24/7 monitoring en bewaking van uw systemen op afstand
  • Proactieve ondersteuning voor optimale inzet van uw IT-systemen
  • Uw persoonlijke aanspreekpunt voor support en advies

 

Wij zijn ook gespecialiseerd in E-Commerce oplossingen voor Handel- en Productie bedrijven. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op