[IT Beheer Heteren]

IT Beheer

Heteren

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Heteren]

Eén partner voor uw IT

IT-systemen vormen de ruggengraat van menig bedrijf in Heteren. Wel zo efficiënt dus om alle aspecten van uw IT in onderlinge samenhang te benaderen. Solvisoft heeft alle deskundigheid in huis om u bij elk IT-vraagstuk te ondersteunen. Van server-beheer, werkplekbeheer en cloud-oplossingen tot backup online, disaster recovery-oplossingen, IT scans en office 365. We zijn specialisten in Microsoft- en vmware-omgevingen. Zo heeft u één partner voor alle IT-diensten die nodig zijn om uw bedrijf optimaal te laten presteren.

PC problemen al opgelost voordat u er iets van merkt

Bij Solvisoft monitoren we 24/7 uw ICT-systemen op afstand. Dat waarborgt een snelle reactie op uitval van een systeem en kan down time vaak voorkomen. Onze geavanceerde monitoring-software bewaakt de prestaties en capaciteit van uw systeem proactief. Computer problemen zijn vaak al opgelost voordat u ze heeft opgemerkt. En als hulp op afstand niet voldoende is, komen we direct bij u op locatie.

Eén aanspreekpunt voor uw IT-beheer

Zonder IT ligt het werk stil. Als zich een probleem voordoet met servers, netwerk of werkstations wilt u dus direct geholpen worden. Bij de helpdesk van Solvisoft heeft u uw eigen contactpersoon. Iemand die uw bedrijf en de IT-systemen kent en direct aan de slag gaat met een snelle en adequate oplossing. Ook voor vragen over uw IT-beheer of voor advies over het optimaliseren van uw systemen kunt  u natuurlijk terecht bij onze supportdesk.

IT-beheren is vooruitzien

Om succesvol te zijn, moet u voortdurend kunnen inspelen op veranderende omstandigheden in de markt en de wensen van uw klanten. En ondertussen bieden innovaties in de IT steeds nieuwe mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. U wilt dus zeker weten dat uw IT-systeem klaar is voor de uitdagingen van morgen. Met proactief IT-beheer en tijdig advies over aanpassingen aan uw systemen, zorgen we dat IT uw bedrijfsvoering elke dag optimaal ondersteunt, nu en in de toekomst.

Waarom ondernemers in Heteren kiezen voor IT-beheer door Solvisoft:

  • Full service IT-beheer voor een vast bedrag per maand
  • Professionele ondersteuning op afstand en op locatie
  • Proactieve bewaking van prestaties en capaciteit van uw systemen
  • Vaste helpdesk-medewerkers die bekend zijn met u, uw bedrijf en uw IT-omgeving
  • Advies en evaluatie van uw IT-omgeving op basis van trends en ontwikkelingen

 

Kijk ook eens bij Hosting en Beheer voor meer informatie, of neem gerust contact met ons op!

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op