[IT Beheer Herveld]

IT Beheer

Herveld

[IT beheer Herveld]

Compleet ontzorgende IT-dienstverlening

Solvisoft ondersteunt bedrijven in Herveld met full service IT-dienstverlening. Heeft u behalve server-beheer en werkplekbeheer andere IT-vraagstukken? Solvisoft kan alle aspecten van uw IT-infrastructuur integraal benaderen, omdat we alle deskundigheid in eigen huis hebben. Ook op het gebied van online backup, cloud-oplossingen, IT scans, disaster recovery-oplossingen, en Office 365. We zijn gespecialiseerd in vmware- en Microsoft-omgevingen.

Verzeker de bedrijfscontinuïteit

U kunt geen dag zonder IT. Daarom waakt Solvisoft 24/7 over de continuïteit van uw werkprocessen. Met geavanceerde monitoringssoftware controleren we op afstand de prestaties en capaciteit van uw IT-systemen. Laat performance-problemen, dataverlies of uitval geen gevaar vormen voor uw business continuity.

Uw vaste contactpersoon voor IT-support

In plaats van met de Windows helpdesk belt u natuurlijk liever met een IT-beheerder in de buurt van Herveld die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Uw vaste contactpersoon kent uw situatie en gaat direct aan de slag om een adequate oplossing te bieden. Zo kunt u meteen weer aan het werk. Heeft u vragen of wilt u advies? Ook dan staat onze supportdesk voor u klaar.

Optimale prestaties met pro-actief IT beheer

Van Solvisoft mag u meer verwachten dan alleen het draaiend houden van uw ICT systemen. Solvisoft zorgt dat de inrichting en prestaties van uw netwerk nauwkeurig zijn afgestemd op de werkprocessen in de organisatie. Met IT-beheer, hosting en advies ondersteunen we u bij een optimale inzet van pc’s, servers, netwerk, databases en software. 

Zo zorgt Solvisoft voor IT-beheer zonder zorgen:

  • Alle zakelijke IT-diensten onder één dak
  • Volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand
  • Snel ter plekke bij uw bedrijf in Herveld
  • Geen zorgen over uw IT met 24/7 bewaking op afstand
  • Persoonlijke support met een vast aanspreekpunt
  • Proactief advies en ondersteuning voor optimale prestaties van uw systemen

 

Bent u benieuwd hoe u uw IT omgeving kunt optimaliseren? Wij voeren graag een IT-Scan uit! Belt u ons gerust voor meer informatie.

Twijfel niet meer!

[Twijfel niet meer!]

Doe gratis onze IT-scan.

Lees meer