[IT Beheer Elst]

IT Beheer

Elst

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Elst]

De beste zorg voor uw IT, gewoon in de buurt

Natuurlijk wilt u de beste support voor uw IT-systemen. Maar tegelijkertijd is het wel zo prettig als uw IT-beheerder in de buurt zit. En snel kan langskomen als het nodig is. Met medewerkers die uw organisatie kennen, en weten wat er speelt. Solvisoft is de IT-beheerder in de omgeving van Elst die u elke dag ondersteunt bij het realiseren van uw ambities.

Pro-actief IT-beheer

Solvisoft bewaakt uw IT-systemen continu op afstand. Met geavanceerde monitoringsoftware houden we voortdurend een oogje in het zeil. Presteert uw systeem optimaal? Is er voldoende capaciteit? Is alle software up-to-date? Zo voorkomt u uitval, of verminderde prestaties en weet u elke dag zeker dat u kunt vertrouwen op uw IT-systemen. En als er toch een keer iets mis gaat, is het vaak al opgelost voordat u er iets van merkt.

Uw persoonlijke supportdesk

Belt u bij computer problemen de Windows helpdesk? U wordt natuurlijk liever direct geholpen door iemand die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Bij Solvisoft hebben onze klanten een vast technisch aanspreekpunt. Deskundige professionals die uw situatie kennen en direct een adequate oplossing kunnen bieden. Met hulp op afstand of ter plekke in Elst, zodat u meteen weer aan het werk kunt.

Optimale prestaties met pro-actief IT beheer
Van Solvisoft mag u meer verwachten dan alleen het draaiend houden van uw ICT systemen. Solvisoft zorgt dat de inrichting en prestaties van uw netwerk nauwkeurig zijn afgestemd op de werkprocessen in de organisatie. Met IT-beheer, hosting en advies ondersteunen we u bij een optimale inzet van pc’s, servers, netwerk, databases en software.

Zo zorgt Solvisoft voor IT-beheer zonder zorgen:

  • Alle zakelijke IT-diensten onder één dak
  • Volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand
  • Snel ter plekke bij uw bedrijf in Elst
  • Geen zorgen over uw IT met 24/7 bewaking op afstand
  • Persoonlijke support met een vast aanspreekpunt
  • Proactief advies en ondersteuning voor optimale prestaties van uw systemen

 

Wij zijn ook gespecialiseerd in E-Commerce oplossingen voor Handel en productie bedrijven. Neemt gerust vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op