[IT Beheer Cuijk]

IT Beheer

Cuijk

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Cuijk]

U zoekt een IT-beheerder in Cuijk? Solvisoft maakt het easy

Is uw organisatie afhankelijk van goed werkende computers, servers, applicaties, databases en netwerken? Dan wilt u natuurlijk zeker weten dat alles optimaal functioneert. Hoe complex uw IT-landschap ook is; Solvisoft maakt het simpel voor u. U concentreert zich op uw werk en wij zorgen ervoor dat u krachtig wordt ondersteund door uw informatietechnologie.

Verzeker de de continuïteit van uw werkprocessen

U kunt geen dag zonder IT. Daarom waakt Solvisoft 24/7 over de continuïteit van uw werkprocessen. Met geavanceerde monitoringssoftware controleren we op afstand de prestaties en capaciteit van uw IT-systemen. Laat performance-problemen, dataverlies of uitval geen gevaar vormen voor uw business continuity.

Uw vaste contactpersoon voor IT-support

In plaats van met de Windows helpdesk belt u natuurlijk liever met een IT-beheerder in de buurt van Cuijk die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Uw vaste contactpersoon kent uw situatie en gaat direct aan de slag om een adequate oplossing te bieden. Zo kunt u meteen weer aan het werk. Heeft u vragen of wilt u advies? Ook dan staat onze supportdesk voor u klaar.

IT-beheer dat uw ambities ondersteunt

IT-beheer is meer dan software updates en het trouble shooten bij problemen. Solvisoft werkt op de achtergrond voortdurend aan het optimaliseren van uw systemen. We houden de prestaties en capaciteit van uw IT-infrastructuur op peil, en zorgen dat uw werkzaamheden steeds optimaal worden ondersteund. Met proactief IT-beheer en advies op maat zorgen we dat uw systeem altijd klaar is om uw ambities waar te maken.

Waarom ondernemers in Cuijk  kiezen voor IT-beheer door Solvisoft:

  • Full service IT-beheer voor een vast bedrag per maand
  • Professionele ondersteuning op afstand en op locatie
  • Proactieve bewaking van prestaties en capaciteit van uw systemen
  • Vaste helpdesk-medewerkers die bekend zijn met u, uw bedrijf en uw IT-omgeving
  • Advies en evaluatie van uw IT-omgeving op basis van trends en ontwikkelingen

 

Kijk voor meer informatie ook eens bij Hosting en Beheer of neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op