[IT Beheer Beuningen]

IT Beheer

Beuningen

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Beuningen]

De IT-beheerder die er bovenop zit

Hoeveel mensen in uw organisatie kunnen hun werk niet doen bij server uitval? En hoeveel omzet loopt u mis als de online order entry niet functioneert? IT is bepalend voor de productiviteit van uw bedrijf en de tevredenheid van uw klanten. Solvisoft is de IT-beheerder in de omgeving van Beuningen die elke dag zorgt voor optimale prestaties en betrouwbaarheid van uw IT-systemen.

Pro-actief IT-beheer

Solvisoft bewaakt uw IT-systemen continu op afstand. Met geavanceerde monitoringsoftware houden we voortdurend een oogje in het zeil. Presteert uw systeem optimaal? Is er voldoende capaciteit? Is alle software up-to-date? Zo voorkomt u uitval, of verminderde prestaties en weet u elke dag zeker dat u kunt vertrouwen op uw IT-systemen. En als er toch een keer iets mis gaat, is het vaak al opgelost voordat u er iets van merkt.

Uw vaste contactpersoon voor IT-support

In plaats van met de Windows helpdesk belt u natuurlijk liever met een IT-beheerder in de buurt van Beuningen die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Uw vaste contactpersoon kent uw situatie en gaat direct aan de slag om een adequate oplossing te bieden. Zo kunt u meteen weer aan het werk. Heeft u vragen of wilt u advies? Ook dan staat onze supportdesk voor u klaar.

Optimale prestaties met pro-actief IT beheer

Van Solvisoft mag u meer verwachten dan alleen het draaiend houden van uw ICT systemen. Solvisoft zorgt dat de inrichting en prestaties van uw netwerk nauwkeurig zijn afgestemd op de werkprocessen in de organisatie. Met IT-beheer, hosting en advies ondersteunen we u bij een optimale inzet van pc’s, servers, netwerk, databases en software.

Zo zorgt Solvisoft voor IT-beheer zonder zorgen:

  • Alle zakelijke IT-diensten onder één dak
  • Volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand
  • Snel ter plekke bij uw bedrijf in Beuningen
  • Geen zorgen over uw IT met 24/7 bewaking op afstand
  • Persoonlijke support met een vast aanspreekpunt
  • Proactief advies en ondersteuning voor optimale prestaties van uw systemen

 

Wist u dat Solvisoft naast IT-Beheer ook specialist is op het gebied van E-Commerce voor Handel- en Productie bedrijven? We gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op