[IT beheer Betuwe]

IT Beheer

Betuwe

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Betuwe]

Eén partner voor alle IT-diensten, gewoon in de buurt

Natuurlijk wilt u de beste support voor uw IT-systemen. Maar tegelijkertijd is het wel zo prettig als uw IT-beheerder in de buurt zit. En snel kan langskomen als het nodig is. Met medewerkers die uw organisatie kennen, en weten wat er speelt. Solvisoft is de IT-partner in de Betuwe die u elke dag ondersteunt bij het realiseren van uw ambities.

IT-problemen al opgelost voordat u er iets van merkt

Bij Solvisoft monitoren we 24/7 uw ICT-systemen op afstand. Dat waarborgt een snelle reactie op uitval van een systeem en kan down time vaak voorkomen. Onze geavanceerde monitoring-software bewaakt de prestaties en capaciteit van uw systeem proactief. Computer problemen zijn vaak al opgelost voordat u ze heeft opgemerkt. En als hulp op afstand niet voldoende is, komen we direct bij u op locatie.

Uw vaste contactpersoon voor IT-support

In plaats van met de Windows helpdesk belt u natuurlijk liever met een IT-beheerder in de buurt van Oss die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Uw vaste contactpersoon kent uw situatie en gaat direct aan de slag om een adequate oplossing te bieden. Zo kunt u meteen weer aan het werk. Heeft u vragen of wilt u advies? Ook dan staat onze supportdesk voor u klaar.

IT-beheer dat uw ambities ondersteunt

IT-beheer is meer dan software updates en het trouble shooten bij problemen. Solvisoft werkt op de achtergrond voortdurend aan het optimaliseren van uw systemen. We houden de prestaties en capaciteit van uw IT-infrastructuur op peil, en zorgen dat uw werkzaamheden steeds optimaal worden ondersteund. Met proactief IT-beheer en advies op maat zorgen we dat uw systeem altijd klaar is om uw ambities waar te maken. Laat uw ict beheer uitbesteden aan Solvisoft.

Waarom ondernemers in de Betuwe kiezen voor IT-beheer door Solvisoft:

  • Full service IT-beheer voor een vast bedrag per maand
  • Professionele ondersteuning op afstand en op locatie
  • Proactieve bewaking van prestaties en capaciteit van uw systemen
  • Vaste helpdesk-medewerkers die bekend zijn met u, uw bedrijf en uw IT-omgeving
  • Advies en evaluatie van uw IT-omgeving op basis van trends en ontwikkelingen

 

Wist u dat Solvisoft ook E-Commerce specialist is voor Handel- en Productie bedrijven? We gaan graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op