[IT beheer Arnhem]

IT beheer

Arnhem

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Arnhem]

U zoekt een IT-beheerder in Arnhem? Solvisoft maakt het makkelijk

Is uw organisatie afhankelijk van goed werkende computers, servers, applicaties, databases en netwerken? Dan wilt u natuurlijk zeker weten dat alles optimaal functioneert. Hoe complex uw IT-landschap ook is; Solvisoft maakt het simpel voor u. U concentreert zich op uw werk en wij zorgen ervoor dat u krachtig wordt ondersteund door uw informatietechnologie.

IT-systeem problemen al opgelost voordat u er iets van merkt

Bij Solvisoft monitoren we 24/7 uw ICT-systemen op afstand. Dat waarborgt een snelle reactie op uitval van een systeem en kan down time vaak voorkomen. Onze geavanceerde monitoring-software bewaakt de prestaties en capaciteit van uw systeem proactief. Computer problemen zijn vaak al opgelost voordat u ze heeft opgemerkt. En als hulp op afstand niet voldoende is, komen we direct bij u op locatie.

Uw persoonlijke supportdesk

Belt u bij computer problemen de Windows helpdesk? U wordt natuurlijk liever direct geholpen door iemand die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Bij Solvisoft hebben onze klanten een vast technisch aanspreekpunt. Deskundige professionals die uw situatie kennen en direct een adequate oplossing kunnen bieden. Met hulp op afstand of ter plekke in Arnhem, zodat u meteen weer aan het werk kunt.

Optimale prestaties met pro-actief IT beheer

Van Solvisoft mag u meer verwachten dan alleen het draaiend houden van uw ICT systemen. Solvisoft zorgt dat de inrichting en prestaties van uw netwerk nauwkeurig zijn afgestemd op de werkprocessen in de organisatie. Met IT-beheer, hosting en advies ondersteunen we u bij een optimale inzet van pc’s, servers, netwerk, databases en software.

Waarom ondernemers in Arnhem kiezen voor IT-beheer door Solvisoft:

  • Full service IT-beheer voor een vast bedrag per maand
  • Professionele ondersteuning op afstand en op locatie
  • Proactieve bewaking van prestaties en capaciteit van uw systemen
  • Vaste helpdesk-medewerkers die bekend zijn met u, uw bedrijf en uw IT-omgeving
  • Advies en evaluatie van uw IT-omgeving op basis van trends en ontwikkelingen 

 

Kijk ook eens bij Hosting en Beheer en ontdek wat wij op dit gebied allemaal in huis hebben!

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op