[E-Commerce Operationeel Excellence Scan]

E-Commerce Operationeel Excellence Scan (OE-S)

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[E-Commerce Operationeel Excellence Scan]

Groei van uw omzet en rendement zonder extra personeel? Of het veilig stellen van kennis en continuïteit door middel van procesautomatisering, omdat u niet aan het juiste personeel kunt komen? Dit zijn zomaar twee voorbeelden die bij vele organisaties hoog op de agenda staan.

Operational excellence
Een breed gedragen begrip wat in tijden van personeelsschaarste, vergrijzing in de markt en voortdurend oplopende kosten binnen vele sectoren veranderd is van status “interessant’’, naar “bittere noodzaak”….

In een markt die vraagt om steeds sneller te acteren zie je de druk binnen afdelingen van organisaties steeds verder oplopen. Het werk wat altijd werd gedaan moet nu in een nog korter tijdsbestek worden gerealiseerd. Klanten verwachten immers een snel antwoord. Daarnaast worden er door de enorme werkdruk en het snel behandelen van klantvragen vaak meer fouten gemaakt. Eigenlijk bereikt u het tegenovergestelde want de kwaliteit en servicegraad worden minder.

De vraag is echter of het antwoord ook via een andere weg verkregen kan worden? De klant en zijn behoeftes zijn veranderd, maar zijn er ook oplossingen die zorgen voor ontzorging van de backoffice medewerker? Zou het niet mooi zijn als uw backoffice medewerker meer tijd over zou hebben om echt met de klant in gesprek te gaan. En hierdoor het verschil kan maken?

Met een Operationeel Excellence Scan van Solvisoft zoomen we in op diverse primaire backoffice processen, repeterende handelingen en systemen. U krijgt inzicht hoe u de productiviteit kunt verhogen binnen uw bedrijf, de kosten kunt verlagen en de klantervaring kunt verbeteren.

 

Vraag hier direct gratis de Operationeel Excellence Scan aan.

E-Commerce Operationeel Excellence Scan

[E-Commerce Operationeel Excellence Scan ]
E-Commerce Operationeel Excellence Scan

 

Waarom een Operationeel Excellence Scan?

  • Potentiële groei realiseren met bestaande middelen en aantal FTE
  • Backoffice ontzorgen van repeteren handelingen, zodat er meer tijd is voor écht klantcontact
  • Kennis borgen in systemen, maak uw bedrijf future proof
  • Winstgevendheid naar een hoger niveau tillen
  • Uw servicegraad verhogen door het faciliteren van 24/7 klantspecifieke informatie
  • Een berekening wat het voor uw organisatie kan betekenen
  • De concurrentie voor blijven

Meer weten over de operationeel Excellence Scan?

[E-Commerce Operationeel Excellence Scan (OE-S) ]