Online Payment
[Online Payment]

Online Payment

Reken meer winkelwagentjes af door relevante betaalmethoden aan te bieden geïntegreerd met uw ERP-systeem

[Betaalsystemen]

Online talen voor een hogere conversie en minder administratie in uw b2b webshop

Heeft uw klant in uw webshop het artikel gevonden dat hij zoekt? Dan wilt u hem natuurlijk geen strobreed in de weg leggen om de koop af te ronden. Met een online betaalmodule maakt u het uw klant én uzelf gemakkelijk.

Ondersteuning voor belangrijkste online betaaldiensten

Particulieren of zelfstandigen willen in uw webshop graag meteen kunnen afrekenen. Daarmee realiseert u een hogere conversie en bespaart u bovendien veel tijd en kosten rond de administratie van betalingen in uw webshop. Met de online betaal-module kunt u betaaldiensten als iDEAL en Paypal maar ook een zogenaamde payment service provider aan uw webshop koppelen.

Betaalsysteem integreren met uw ERP-systeem

Solvisoft kan de integratie van betaalsystemen helemaal afstemmen op uw specifieke eisen en wensen. Naast de standaard koppelingen behoren ook op maat gemaakte integraties tussen het betaalsysteem en uw ERP-omgeving tot onze mogelijkheden. Daarmee kunt u betalingen volledig geautomatiseerd afhandelen.

Solvisoft ondersteunt deze online betaalsystemen:

 

Ideal

PayPal

Ingenico

 

iDEAL
Het iDEAL betaalsysteem is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel bij internetaankopen. iDEAL is een laagdrempelig betaalsysteem voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Doordat veel banken dit betaalmiddel ondersteunen, kunnen de meeste consumenten met internetbankieren gebruik maken van iDEAL. Zij kunnen hun betalingen verrichten in een vertrouwde, veilige omgeving.

PayPal
Waar iDEAL alleen binnenlandse betalingen ondersteunt, maakt PayPal internationale transacties mogelijk. PayPal is dan ook een van de grootste aanbieders van online betaaldiensten. Naast creditcard worden ook betalingen van bank- of girorekening geaccepteerd.

Ingenico
Ingenico is een van de grotere betalingsproviders en wordt gekenmerkt door de uitgebreide inbouwfunctionaliteiten. Het betaalsysteem wordt veel gebruikt bij grote webwinkels waarbij de betaling direct in het geautomatiseerde bestelproces in de ERP-omgeving wordt meegenomen. Wij zijn officieel partner van Ingenico!

Overige betaal providers: o.a. MultiSafePay

Solvisoft ondersteunt tevens de betaalkoppelingen met betaalproviders als MultiSafePay. Heeft u een andere betaalprovider? Wij koppelen ook op maat met betaalproviders.

B2B webshop en B2C webshop

Integratie van de verschillende betaalsystemen is geschikt voor B2B (business to business) en B2C (business to consumer) webshops

Online betaalmogelijkheden op maat

Biedt uw klant betaalmogelijkheden op maat voor extra bestelgemak of om uzelf te beschermen tegen mogelijke wanbetalers. Solvisoft kan maatwerktoepassingen inzetten om parameters uit uw ERP-systeem te gebruiken voor klant- of landspecifieke betaalopties. Zo kunt u bijvoorbeeld de online betaalmogelijkheden laten afhangen van het land waarin de bestelling wordt gedaan of van de kredietstatus van de klant.

Voorbeeld A: een klant uit Frankrijk kan alleen via Paypal een betaling verrichten, de optie iDEAL is uitgeschakeld.

Voorbeeld B: voordat de klant een betaling op rekening kan selecteren wordt eerst een controle in het ERP-systeem uitgevoerd op de kredietlimiet en de openstaande posten. Als blijkt dat de klant de limiet heeft overschreven wordt de optie 'op rekening betalen' automatisch uitgeschakeld en kan de klant alleen via vooruitbetaling een bestelling afronden.

 

Meer weten over online betaalsystemen in uw webshop? Neem gerust via onderstaande button contact met ons op.

Meer weten over dit onderwerp?

[Meer weten over dit onderwerp? ]

We delen graag onze expertise met u.

Neem contact op