Software Gemak partner
[Software Gemak partner]

Boekhoudsoftware en ERP-systemen voor mkb en groothandels.

[Software Gemak partner]

Software Gemak partner (voorheen Unit4)

Software Gemak (voorheen Unit4) onderdeel van Exact, is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor het mkb en de grootzakelijke markt waaronder groothandels. Meer dan 100.000 klanten vertrouwen op Software Gemak voor hun boekhouding, HR- en salarisadministratie en kantoorautomatisering. Het bedrijf bood zijn klanten tot voor kort zelf een omgeving voor webshops onder de naam Websolutions. In plaats daarvan worden Software Gemak-gebruikers nu doorverwezen naar het netwerk van geselecteerde integratiepartners, waaronder dus Solvisoft. Met onze specialistische kennis van E-commerce en de korte lijnen met onze klanten kunnen we optimaal inspelen op de individuele behoeftes van Software Gemak gebruikers.

Krachtig E-commerce platform

Solvisoft biedt met het krachtige e-commerce platform E-OPS een complete totaaloplossing voor B2B-webshops dat volledig kan worden geïntegreerd met bedrijfssystemen van Software gemak (en overigens ook met talloze andere ERP-pakketten). De modulaire opbouw van E-OPS maakt het mogelijk om het e-commerce portaal te finetunen op specifieke behoeften.

Online verkoop optimaliseren

De samenwerking tussen Software Gemak en Solvisoft biedt groothandels en andere mkb-bedrijven de mogelijkheid om hun online verkoopkanalen vergaand te optimaliseren. Door de realtime koppeling met het ERP-systeem beschikken webshopklanten bijvoorbeeld automatisch over actuele prijs-, voorraad- en assortimentsgegevens. En in een persoonlijk account kunnen ze toegang krijgen tot onder andere offertes, orders, facturen en RMA-verzoeken. Het gebruiksvriendelijke CMS maakt het bovendien eenvoudig om webshops zelf te beheren en geavanceerde tools in te zetten om online sales en klanttevredenheid doelgericht te stimuleren. E-OPS kan worden geïntegreerd met Software Gemak Multivers. Maar ook ERP-pakketten van andere aanbieders kunnen probleemloos worden gekoppeld aan E-OPS.

 

Kijk hier voor meer informatie. Of neem contact met ons op.

Meer weten?

[Meer weten?]

Wij helpen u graag verder.

Neem contact op