Disclaimer Privacy en Cookies

Disclaimer:

Solvisoft bv kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en of onvolkomenheden op deze website. Op alle op de site aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Solvisoft bv te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Wij behouden ons het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen en correcties aan te brengen in de site op het moment en op de wijze die wij geschikt achten.

Privacy- en cookieverklaring Solvisoft

Via onze website worden privacygevoelige gegevens verwerkt. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:
  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist. Deze toestemming kunt u op elk moment intrekken, maar niet met terugwerkende kracht;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.
Solvisoft is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking die op onze website plaatsvindt. In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel wij dat doen. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 29 november 2017.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruik van onze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Persoonsgegevens worden door ons via verschillende kanalen verzameld. Zo kunt u gegevens achterlaten via het contactformulier en de chatomgeving of een terugbelverzoek indienen.

De gegevens die we van u kunnen verwerken zijn:
  • naam;
  • geslacht;
  • e-mailadres;
  • telefoonnummer;
  • surfgedrag.
We gebruiken deze gegevens voor de volgende doeleinden:
  • het beantwoorden van vragen en verzoeken over onze producten;
  • het op verzoek opnemen van telefonisch contact;
  • het toesturen van een nieuwsbrief met informatie over onze producten;
  • het doen van persoonlijke aanbiedingen op basis van websitebezoek.

Daarnaast verwerken wij andere persoonsgegevens die u ons eventueel toestuurt in een e-mail, contactformulier of chatbericht. Wanneer u een contactformulier op onze website invult, of ons een e-mail/chatbericht stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als dat naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is. Overige gegevens worden bewaard totdat u een verzoek doet tot verwijdering.

We verwerken persoonsgegevens op grond van uw toestemming. Als u uw contactgegevens aan ons heeft doorgegeven, dan kunnen we contact met u opnemen over onze diensten. Hierbij kunnen we gebruik maken van informatie over websitegebruik. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden, behoudens de derden die nodig zijn om de website en bijbehorende functionaliteiten aan te bieden.

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief door uw e-mailadres achter te laten om het laatste Solvisoft nieuws te ontvangen. Uw e-mailadres wordt dan gebruikt om u te informeren over relevante en interessante producten en diensten van Solvisoft. Als u hier geen prijs meer op stelt kunt u zich via een link in de nieuwsbrief afmelden.

Support Software

Met de Solvisoft support software kunnen wij op uw computerscherm meekijken als u een probleem heeft. Deze verbinding brengt u zelf tot stand door het downloaden en het openen van het ‘support.exe’-bestand. Als er in een dergelijk geval persoonsgegevens worden verwerkt, zal Solvisoft deze direct na verbreking van de verbinding verwijderen.

Cookies

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat wordt opgeslagen op uw computer. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst.

Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren, zoals de chatservice te kunnen gebruiken. Op basis van deze informatie kunnen wij besluiten om contact met u op te nemen, indien u uw contactgegevens aan ons heeft verstrekt.

Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken.

Rechten van betrokkenen

Met betrekking tot uw persoonsgegevens heeft u onder andere het recht op inzage, rectificatie, verwijdering, beperking, overdracht en bezwaar.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onderaan deze privacy- en cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens).

Contactgegevens

Solvisoft B.V.
Industrieweg 12
6673 DE Andelst
Tel: +31 (0)4 88 - 46 99 00
info@solvisoft.com
KvK-nummer: 30241443, Tiel

Neem vrijblijvend contact met ons op