Solvisoft behaald 3e Microsoft Silver Partner competentie

Gepubliceerd op: 11 januari | Terug

Solvisoft behaald 3e Microsoft Silver Partner competentie

Onze engineers zijn echte Microsoft specialisten. Inmiddels hebben wij de 3e Microsoft Silver Partner competentie behaald genaamd "Cloud Productivity". En daar zijn wij trots op!

De competentie Cloud Productivity is bedoeld voor partners die zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatige implementaties van Office 365. Deze competentie geeft aan dat Solvisoft een bewezen Cloud Solution Provider is voor haar klanten. Klanten die op zoek zijn naar een gekwalificeerde partner op het gebied van cloudoplossingen.

De meerwaarde
Als Microsoft Silver Partner bieden we altijd een oplossing passend bij de actuele release en licenties en die past binnen uw organisatie en business. Dankzij het Microsoft partnership zijn wij altijd up to date met betrekking tot de nieuwste functionaliteiten, belangrijke updates en de laatste innovaties. Indien er zich problemen voordoen dan kunnen wij onbeperkt gebruik maken van ondersteuning van Microsoft, net zolang tot het naar tevredenheid is opgelost.

Klaar voor de toekomst
Als Solvisoft investeren we continue in kennis en vaardigheden op het gebied van Microsoft oplossingen. We volgen trainingen, zodat we u als klant optimaal kunnen helpen. Onze ambitie is om in de nabij toekomst Microsoft Gold Partner te worden.

 

 

[Nieuws - Nieuws afsluiter]

Benieuwd naar andere nieuwsberichten?

Elke maand plaatsen wij een nieuw bericht.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

[Inschrijven voor onze nieuwsbrief?]

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks tips, nieuws en andere informatie over e-commerce en IT-beheer.