Referentiecase Diesel Büchli online

Gepubliceerd op: 21 maart | Terug

Referentiecase Diesel Büchli online

“Om zover te komen, moet je natuurlijk goed kunnen samenwerken met je webshopleverancier. Solvisoft snapte onze business. Dat was prettig, want zo kwamen we samen tot een goed functioneel ontwerp.”  

 

Diesel Büchli is een toonaangevende dieselspecialist op het gebied van brandstofpompen, injectoren, inspuittechnieken en diagnosemethoden. Daarnaast is Büchli een van de oprichters van coöperatief bedrijf Diesel Parts Benelux: distributeur van dieselonderdelen voor brandstofpompen en injectoren van o.a. Bosch, Delphi en Denso. Hun klanten zijn garagebedrijven en grossiers in de automotivesector. 

 

“In onze zoektocht naar een nieuwe leverancier hadden we specifieke wensen”, gaat  Samder Komen verder. “We wisten wel dat het geen standaardoplossing zou worden, maar wilden ook niet dat een webshop helemaal op maat werd gemaakt voor ons. Zo maken we gebruik voor de communicatie, vanuit de winkelwagen, met onze leveranciers ven TecCom. Verder maakt Büchli gebruik van de TecDoc-koppeling”. “Dat houdt in dat onze klanten op kenteken of chassisnummer kunnen zoeken naar een specifiek voertuig. Hieruit volgt automatisch een lijst met passende onderdelen die de klant direct kan bestellen."

Na gesprekken met vijf partijen, vonden we aansluiting bij Solvisoft en hun E-OPS-oplossing. Solvisoft sprak onze taal en was met E-OPS in staat om aan onze wensen te voldoen.” 

 

Lees hier de referentiecase van Diesel Büchli

[Nieuws - Nieuws afsluiter]

Benieuwd naar andere nieuwsberichten?

Elke maand plaatsen wij een nieuw bericht.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

[Inschrijven voor onze nieuwsbrief?]

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks tips, nieuws en andere informatie over e-commerce en IT-beheer.