Microsoft Silver partner
[Microsoft Silver partner]

Bedrijfsmatige implementaties van Office 365. Onder andere bekend van Windows en Microsoft Office

[Microsoft Silver partner]

Microsoft Solution partner

Microsoft is ’s werelds grootste softwareproducent en onder andere bekend van Windows en Microsoft Office.

Microsoft specialist

Onze engineers zijn echte Microsoft specialisten. Inmiddels hebben wij begin 2021 de 3e Microsoft Silver Partner competentie behaald genaamd "Cloud Productivity". En daar zijn wij trots op!

De competentie Cloud Productivity is bedoeld voor partners die zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatige implementaties van Office 365. Deze competentie geeft aan dat Solvisoft een bewezen Cloud Solution Provider is voor haar klanten. Klanten die op zoek zijn naar een gekwalificeerde partner op het gebied van cloudoplossingen.

De meerwaarde

Als Microsoft Solution Partner bieden we altijd een oplossing passend bij de actuele release en licenties en die past binnen uw organisatie en business. Dankzij het Microsoft partnership zijn wij altijd up to date met betrekking tot de nieuwste functionaliteiten, belangrijke updates en de laatste innovaties. Indien er zich problemen voordoen dan kunnen wij onbeperkt gebruik maken van ondersteuning van Microsoft, net zolang tot het naar tevredenheid is opgelost.

Klaar voor de toekomst

Als Solvisoft investeren we continue in kennis en vaardigheden op het gebied van Microsoft oplossingen. We volgen trainingen, zodat we u als klant optimaal kunnen helpen. Onze ambitie is om in de nabij toekomst Microsoft Gold Partner te worden.

 

Meer weten neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?

[Meer weten?]

Wij helpen u graag verder.

Neem contact op