[IT Beheer Wijchen]

IT Beheer

Wijchen

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Wijchen]

Eén partner voor al uw IT-diensten in Wijchen

IT-systemen vormen de ruggengraat van menig bedrijf in Wijchen. Wel zo efficiënt dus om alle aspecten van uw IT in onderlinge samenhang te benaderen. Solvisoft heeft alle deskundigheid in huis om u bij elk IT-vraagstuk te ondersteunen. Van server-beheer, werkplekbeheer en cloud-oplossingen tot backup online, disaster recovery-oplossingen, IT scans en office 365. We zijn specialisten in Microsoft- en vmware-omgevingen. Zo heeft u één IT partner voor alle IT-diensten die nodig zijn om uw bedrijf optimaal te laten presteren.

Computer problemen reeds opgelost voordat u er iets van merkt

Bij Solvisoft monitoren we 24/7 uw ICT-systemen op afstand. Dat waarborgt een snelle reactie op uitval van een systeem en kan down time vaak voorkomen. Onze geavanceerde monitoring-software bewaakt de prestaties en capaciteit van uw systeem proactief. Computer problemen zijn vaak al opgelost voordat u ze heeft opgemerkt. En als hulp op afstand niet voldoende is, komen we direct bij u op locatie.

Uw vaste contactpersoon voor IT-support in Wijchen

In plaats van met de Windows helpdesk belt u natuurlijk liever met een IT-beheerder in de buurt van Wijchen die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Uw vaste contactpersoon kent uw situatie en gaat direct aan de slag om een adequate oplossing te bieden. Zo kunt u meteen weer aan het werk. Heeft u vragen of wilt u advies? Ook dan staat onze supportdesk voor u klaar.

IT-beheren is vooruitzien

Om succesvol te zijn, moet u voortdurend kunnen inspelen op veranderende omstandigheden in de markt en de wensen van uw klanten. En ondertussen bieden innovaties in de IT steeds nieuwe mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. U wilt dus zeker weten dat uw IT-systeem klaar is voor de uitdagingen van morgen. Met proactief IT-beheer en tijdig advies over aanpassingen aan uw systemen, zorgen we dat IT uw bedrijfsvoering elke dag optimaal ondersteunt, nu en in de toekomst.

Zo zorgt Solvisoft voor IT-beheer zonder zorgen:

  • Alle zakelijke IT-diensten onder één dak
  • Volledig ontzorgd voor een vast bedrag per maand
  • Snel ter plekke bij uw bedrijf in Wijchen
  • Geen zorgen over uw IT met 24/7 bewaking op afstand
  • Persoonlijke support met een vast aanspreekpunt
  • Proactief advies en ondersteuning voor optimale prestaties van uw systemen

 

Wij komen graag bij u langs om bijvoorbeeld uw omgeving in kaart te brengen door middel van onze IT-Scan. Iets voor u? Neemt u gerust contact met ons op!

Twijfel niet meer!

[Twijfel niet meer!]

Doe gratis onze IT-scan.

Lees meer