[IT Beheer Veenendaal]

IT Beheer

Veenendaal

Vertrouwd door 100+ klanten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
[IT beheer Veenendaal]

De IT-beheerder die er bovenop zit

Hoeveel mensen in uw organisatie kunnen hun werk niet doen bij server uitval? En hoeveel omzet loopt u mis als de online order entry niet functioneert? IT is bepalend voor de productiviteit van uw bedrijf en de tevredenheid van uw klanten. Wilt u ICT laten uitbesteden? Solvisoft is de IT-beheerder in de omgeving van Veenendaal die elke dag zorgt voor optimale prestaties en betrouwbaarheid van uw IT-systemen.

Verzeker de bedrijfscontinuïteit

U kunt geen dag zonder IT. Daarom waakt Solvisoft 24/7 over de continuïteit van uw werkprocessen. Met geavanceerde monitoringssoftware controleren we op afstand de prestaties en capaciteit van uw IT-systemen. Laat performance-problemen, dataverlies of uitval geen gevaar vormen voor uw business continuity.

Uw persoonlijke supportdesk

Belt u bij computer problemen de Windows helpdesk? U wordt natuurlijk liever direct geholpen door iemand die bekend is met uw organisatie en uw IT-omgeving. Bij Solvisoft hebben onze klanten een vast technisch aanspreekpunt. Deskundige professionals die uw situatie kennen en direct een adequate oplossing kunnen bieden. Met hulp op afstand of ter plekke in Veenendaal, zodat u meteen weer aan het werk kunt.

IT-beheer dat uw ambities ondersteunt

IT-beheer is meer dan software updates en het trouble shooten bij problemen. Solvisoft werkt op de achtergrond voortdurend aan het optimaliseren van uw systemen. We houden de prestaties en capaciteit van uw IT-infrastructuur op peil, en zorgen dat uw werkzaamheden steeds optimaal worden ondersteund. Met proactief IT-beheer en advies op maat zorgen we dat uw systeem altijd klaar is om uw ambities waar te maken.

Full service IT-beheer voor een vast bedrag per maand, met o.a.:

  • IT-beheer volgens de hoogste standaarden, gewoon in de buurt van Veenendaal
  • Compleet beheerpakket met hosting, virtualisatie, beveiliging, backup management, monitoringen en krachtige webshop-software onder één dak
  • 24/7 monitoring en bewaking van uw systemen op afstand
  • Proactieve ondersteuning voor optimale inzet van uw IT-systemen
  • Uw persoonlijke aanspreekpunt voor support en advies

Wij komen graag bij u langs om bijvoorbeeld uw omgeving in kaart te brengen door middel van onze IT-Scan. Iets voor u? Neemt u gerust contact met ons op!

Twijfel niet meer!

[Twijfel niet meer!]

Doe gratis onze IT-scan.

Lees meer