Onze Producten

Business Intelligence

Standaard 150 analyses onder de knop met revolutionaire business intelligence technologie van Solvisoft. De flexibele BI tool biedt bovendien alle mogelijkheden voor analyse en rapportages op maat. Toepassing van datawarehousing en een intelligente interface met Exact of andere systemen maakt uw bussiness intelligence snel, betrouwbaar en direct toepasbaar.

Webshop

E-Ops webshop-software is een krachtige tool om actief te werken aan uw e-commerce resultaat. Automatiseer uw e-commerce dankzij een naadloze koppeling van uw webwinkel aan Exact of welk ERP of CMS systeem dan ook. Verbind uzelf met uw klanten via een hoogwaardige oci-koppeling. En optimaliseer uw webshop én uw omzet met het uiterst innovatieve CMS. Solvisoft in RTL Z programma ‘Bedrijf in Beeld’

Hosting en Beheer

Solvisoft ondersteunt u als een externe IT afdeling volgens duidelijke afspraken en met harde garanties. Kies voor een IT beheer pakket dat exact past bij uw organisatie en bij uw ICT behoefte. Van netwerkbeheer tot totaal hosting of zelfs complete ontzorging van uw ICT.

Onze Referenties

René Wils - ICT-manager Fair Trade Original

"We hadden best een lastig wensenpakket. De zoektocht naar een goede partij voor de ontwikkeling van onze B2B-webshop met SAP R/3-koppeling bleef dan ook lange tijd vruchteloos. Tot we in contact kwamen met Solvisoft. Daar vonden ze het helemaal niet zo spannend. Gewoon een kwestie van duidelijke afspraken maken en aan de slag. Echt een 'hands on' mentaliteit."